Chat with us, powered by LiveChat

Türkiye'deki tüm depolardan en cazip fiyatları görmek için hemen üye ol

Gizlilik Politikası


Gizlilik Politikası

Bu metin https://dental.market/ web sitesini kullanacak olan Kullanıcı/Kullanıcılar için bilinmesi gerekli olan kullanım koşulları ve gizlilik politikasının neler olduğunu açıklamaktadır.

Gizlilik Politikası; kişisel bilgilerinizin nasıl kullanıldığını, ne şekilde korunduğunu göstermektedir. Hizmetlerimizi kullanmakla, Gizlilik Politikası’nın hüküm ve şartlarını kabul etmektesiniz. Gizlilik Politikası; yeni kullanıcılar için üyelik kayıt işleminin tamamlanması ile, mevcut kullanıcılar için onaylandığı tarihte yürürlüğe girecektir.

Aşağıdaki tanımlar sitesinin kullanımı için önemlidir.

dental.market: Sitenin sahibi olan Bilinen Dental Market Bilişim Reklam ve Ticaret Limited Şirketi’ni,

Kullanıcı ve/veya Kullanıcılar: Kişisel verilerini, sitede yer alan iletişim formlarının talep ettiği bilgileri kendi açık rızaları ile vererek siteye üye olan veya kişisel verilerini vermeden sadece siteyi ziyaret eden gerçek kişileri,

Site: https://dental.market/ adresinde yer alan web sitesini,

6698 Sayılı Kanun: Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nu, ifade eder.

Kullanım Koşulları

Kullanıcı veya Kullanıcılar, Site'yi ziyaret ederlerken, Site'de yer alan, ister https://dental.market/’a isterse üçüncü bir kişi veya kuruluşa ait herhangi bir yazı, bilgi, yorum, görüş, haber, görüntü, resim, şekil, grafik ve sair içerikten, bu içeriklerin yayınının kesilmesinden, gecikmesinden veya hatalı yayınlanmasından, bu içeriklerin kullanımından veya bu içeriklere dayalı olarak almış oldukları kararların sonuçlarından, Site'nin kullanım koşullarını okumamış veya okumuş ancak bunlara uygun davranmamış olmaları sebebiyle uğramış olduğu maddi veya manevi ve olası herhangi bir zarardan veya masraftan Site veya çalışanlarının, yöneticilerinin hukuki veya cezai hiçbir sorumluluğu olmadığını, Site'de yer alan bilgilerin doğruluğu ve/veya yeterliliğinin https://dental.market/ tarafından garanti edilmediğini kabul ve beyan etmişlerdir.

Kullanıcı veya Kullanıcılar, https://dental.market/ logosunun veya web sitesine ait sayfaların bir başka web sitesinde herhangi bir şekilde yer almasından veya web sitesine üçüncü kişiler veya ziyaretçiler tarafından yapılabilecek herhangi bir içerik yüklemesinden dolayı elde edilecek bilgilerin kullanımından veya internetin genel uygulamalar çerçevesinde kullanımı dolayısıyla sorumluluk doğurmayan herhangi bir içerikten Site’nin veya çalışanlarının, yöneticilerinin, hukuki veya cezai hiçbir sorumluluğu olmadığını kabul ve beyan etmişlerdir.

Kullanıcı veya Kullanıcılar, dental.market’in, Web Sitesi Kullanım Koşullarını veya Gizlilik Politikasını tek taraflı olarak her zaman değiştirme veya güncelleme hakkına sahip olduğunu, bunlarda yapılacak her türlü değişikliği peşinen kabul ettiklerini beyan etmişlerdir.

Gizlilik Politikasını zaman zaman güncelleyebileceğimiz için, kullanıcılar tarafından düzenli aralıklarla incelenmesi gerekmektedir.

Kişisel Bilgilerinizin Toplanması

Siteyi kim olduğunuzu söylemeksizin veya herhangi bir kişisel bilgi vermeksizin ziyaret edebilirsiniz. Siteye üye olurken Gizlilik Politikasını kabul ederek kişisel verilerinizi paylaşılmasına ve saklanmasına izin vermiş olursunuz;

  • Elektronik posta adresi, adres/iletişim bilgileri, telefon, meslek, ad, soyad
    Bilgisayar/donanım ve bağlantı bilgileri, IP adresleri, sayfa görüntüleme istatistikleri, sayfaya gelen ve giden trafik bilgileri, data/reklam yayınları ile ilgili veriler,

  • 5651 Sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun ve ilgili ikincil mevzuat gereği toplanan standart web log bilgisi/standart web günlüğü bilgileri

  • Siteyi ziyaret etmenizden, dental.market hizmetlerini kullanmanızdan, içerik ve reklamlarımız ile etkileşiminizden doğan diğer bilgiler,

  • Kimliğinizi doğrulamak amacıyla veya dental.market’in ilgili politikalarını ihlal ettiğinize dair bir şüphe doğması halinde, sizden ek bilgiler isteyebiliriz (örneğin, adres doğrulamak için kimlik numarası veya fatura gönderilmesi veya listelenen ürünün asıl sahibi olduğunuzu doğrulamak amacıyla bazı ek soruların cevaplanması)

  • Demografik ve navigasyon verileri gibi diğer şirketlerden alınan bilgiler,

  • Üçüncü kişilerden sağlanan ek bilgiler,

  • Site üzerinden yapılan yazışmalar, geri bildirimler ve Dental Market'e gönderilen mesajlar

 

Kişisel Bilgilerinizin Kullanılması

Dental Market'in kişisel bilgileri toplamaktaki başlıca amacı, güvenli, sorunsuz, etkili ve kişiselleştirilmiş bir hizmet sağlamaktır. Dental Market‘in kişisel bilgilerinizi aşağıda sayılan amaçlarla kullanabileceğini kabul etmektesiniz;

  • Talep ettiğiniz kullanıcı desteğini ve hizmetleri sağlamak,

  • Uyuşmazlıkları ve Sitedeki aksaklıkları çözümlemek,

  • Yasaklanma ihtimali olan veya yasaklanmış işlemleri veya kanuna aykırı faaliyetleri önlemek, bulmak ve araştırmak ve Dental Market Kullanıcı Sözleşmesi'ni uygulamak,

  • Hizmetleri, içerikleri ve tanıtımlarımızı kişiselleştirmek, ölçmek ve geliştirmek,

  • Dental Market şirketine ilişkin hizmetleri, hedeflenen pazarlama, hizmet güncelleştirilmeleri ve promosyon teklifleri ile ilgili tercih ettiğiniz iletişim kanalları çerçevesinde sizlere bilgiler vermek,

  • Bilgileri doğruluğunu teyit etmek amacıyla karşılaştırmak ve bu bilgileri üçüncü kişiler ile doğrulamak,

  • Diğer her türlü kanuni gerekliliğin yerine getirilmesini sağlamak.         

Kişisel Bilgilerinizin Açıklanması

Kişisel bilgilerinizi, hizmetlerimizi sağlamak, yasal yükümlülükleri yerine getirmek, Dental Market kuralları ve politikalarını uygulamak, satışa sunulan ürün veya içeriğe ilişkin olarak üçüncü kişilerce ileri sürülen hak ihlali iddialarına cevap vermek veya herhangi bir kişinin hakkını veya güvenliğini korumak amaçlarıyla açıklayabiliriz.


Kişisel Bilgilerinizin Paylaşılması

  • Dental Market tarafından saklanan kişisel bilgileriniz aşağıdaki yerlerle paylaşılabilir;

  • Sözleşmeler çerçevesinde Dental Market 'in ticari faaliyetlerinin yürütülmesine yardım eden hizmet sağlayıcıları ile (Dolandırıcılık araştırmaları, fatura tahsili, iş ortaklığı ve ödül programları, pazarlama, tanıtım ve analiz hizmetleri, kullanıcı destek hizmetleri gibi) bilgileriniz paylaşılabilir.

  • Dental Market ‘in, sizin veya diğer Dental Market kullanıcılarının hukuki ve cezai sorumluluğuna yol açabilecek bir soruşturma, yasadışı faaliyet veya başkaca faaliyetler ile ilgili bilgi talebinde bulunan adli kurumlar veya diğer devlet kurumları veya üçüncü kişiler ile; kullanıcı kimliğiniz, kullanıcı kimliği geçmişiniz, adınız, yaşadığınız şehir ve telefon numaranız, e-posta adresiniz, IP adresiniz, dolandırıcılık şikayetleriniz, teklif geçmişiniz, mesajlaşmalarınız veya ilgili görebileceğiniz diğer tüm bilgiler paylaşılabilir.

  • Dental Market ile birleşen ticari kuruluşlar ile, (Birleşme durumunda, birleşen şirketin de bu gizlilik politikasını uygulaması istenecektir; kişisel bilgilerinizin bu gizlilik politikasından farklı bir şekilde kullanılacak olması halinde önceden bilgilendirileceksiniz.)

  • Dental Market, adli veya diğer devlet kurumlarından veya üçüncü kişilerden geçerli bir talep gelmediği hallerde, kişisel bilgileri adli veya diğer devlet kurumlarına veya üçüncü kişilere açıklamayacaktır. Ancak yukarıda sayılan durumlarla sınırlı olmamak üzere, gizliliğinizi korumak ve Sitede kanuna aykırı faaliyetleri gerçekleştirme teşebbüsünde bulunanları önleyebilmek amacıyla bu bilgilerin açıklanmasının veya kanuna aykırı olabilecek şüpheli işlemlerin bildirilmesinin gerekli olduğu durumlarda ve bu bildirimin muhtemel zararı veya maddi kaybı önleyeceği kanaatinde ise, bu bilgiler Dental Market tarafından açıklanabilir.

Dental Market’te Paylaşılan Kişisel Bilgileriniz

Kullanıcı kimliğiniz; tüm Dental Market'teki işlemleriniz ile bağlantılı olup Site genelinde herkes tarafından görülebilmektedir. Diğer kullancılar tekliflerinizi, satışa sunduğunuz ürünlerinizi, dükkanınızın vitrini, geri bildirimlerinizi, oylamalarınızı ve ilgili yorumlarınızı görebilir. Bu nedenle, gerçek isminiz ile kullanıcı kimliğinizi ilişkilendirmeniz halinde, gerçek isminizi açıkladığınız kişiler, Dental Market bünyesindeki işlemlerinizi de tanımlayabilirler.

Dental Market, Sitedeki işlemlerinizi tamamlamak için kişisel ve mali bilgilerinin paylaşılmasına olanak sağlamaktadır. Gizlilik ile ilgili oluşturduğunuz uygulamalara ve diğer kullanıcıların gizlilik haklarına saygı göstermenizi desteklemekteyiz. Sizlerin diğer kullanıcılar ve mağazalar ile paylaştığınız bilgilerin gizliliği ve güvenliği konusunda garanti verememekteyiz ve bu nedenle, Kullanıcılar ile işlem yapmadan önce, işlem içinde bulunacağınız kullanıcının gizlilik ve güvenlik uygulamalarını değerlendirmeli ve bilgileri bu kullanıcı ile paylaşıp paylaşmama yönünde bir seçim yapmanızı öneririz.Dental Market, gizliliğin korunmasına yardımcı olmak ve işlemlerin daha hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi sağlamak amacıyla kullanıcının yalnızca iletişim, kargo gibi sınırlı bilgilerine erişim olanağı tanımaktadır. Kullanıcılar ve mağazalar işlem yapmaları esnasında, birbirlerinin yalnızca ismi, kullanıcı kimliği, iletişim ve kargo bilgilerine erişebilmektedir. Mağazalar tarafından, bilgilerin gizliliğinin korunması ile ilgili tüm yasal düzenlemelere uygun davranılmalı ve kullanıcıların kişisel bilgilerini veri tabanından silmelerine ve kullanıcılardan toplanan bilgilerin içeriğinin ilgili kullanıcılar tarafından bilinmesine olanak sağlanmalıdır.

Dental Market sitesine üye olan mağazalar, gizlilik politikası gereği Kullanıcılara ait bilgileri yalnızca aşağıdaki amaçlarla kullanabileceklerini kabul etmektedirler;

  • Kullanıcının açıkça belirttiği ve tercih etmiş olduğunu diğer amaçlar

  • İstenmeyen Mesajlar, Sahte Elektronik Posta ve Casus Yazılımların Engellenmesi

Dental Market ve kullanıcılarımız tarafından istenmeyen mesajlar hoş karşılanmamaktadır. Dental Market sizinle tercihleriniz doğrultusunda iletişim kurabilecektir, bu nedenle Dental Market'teki iletişim tercihlerinizi belirlediğinizden emin olunuz. Diğer Dental Market kullanıcısını, bu kullanıcı sizden bir ürün satın almış olsa dahi, açık onayı olmaksızın, elektronik posta listenize (elektronik posta veya fiziksel posta) ekleyemeye yetkili değilsiniz. Böyle bir durumda, ilgili istenmeyen ve yanıltıcı mesajlar Dental Market'e bildirilmelidir. Dental Market'in iletişim araçlarını kullanarak istenmeyen mesajlar veya Kullanıcı Sözleşmesi'nin ihlal edecek nitelikte içerikler gönderemezsiniz. İstenmeyen mesajlar, virüsler, elektronik dolandırıcılık (yemleme) saldırıları ve başkaca kötü niyetli faaliyetler veya kanuna aykırı ve yasaklanan içerikleri kontrol etmek amacıyla mesajları otomatik olarak kontrol etmekte ve manuel olarak filtrelemekteyiz, ancak bu iletişim araçları vasıtasıyla gönderilen mesajları kalıcı olarak saklamamaktayız. Veri tabanımızda kayıtlı olmayan elektronik posta adreslerine Dental Market aracılığı ile elektronik posta gönderdiğinizde, bu elektronik posta adresi kalıcı olarak saklamamakta veya herhangi bir pazarlama amacı ile kullanmamaktayız. Bu elektronik posta adreslerini kiralamamakta veya satmamaktayız.

Pazarlama

Dental Market, Site ziyaretçileri ve bu ziyaretçilerin bu Siteyi kullanımıyla ilgili bilgi toplamak için üçüncü şahıs servislerinden de (""Üçüncü Şahıs Servisleri"") yararlanmaktadır. Dental Market, Kişisel bilgilerin pazarlama faaliyetlerinde kullanılması amacıyla üçüncü parti firmaların servislerini kullanabilecek, devredebilecek, diğer kullanıcıların bilgileri ve diğer şirketlerden toplanan bilgiler ile birleştirerek hizmetler, içerik ve tanıtımları geliştirmek ve kişileştirilmek veya yeni hizmetler sunmak amacıyla kullanabilecektir. Ayrıca Site üçüncü parti firmalarla pazarlık sonucu saptanmış pazarlama amaçlı tanıtımları gönderebilir. Pazarlama amaçlı bu tanıtımları almamak veya reklam-kişiselleştirme programında yer almak istemediğiniz takdirde, Sitedeki Profil ayarlarınızı değiştirerek veya elektronik posta da yer alan talimatları izleyerek bu taleplerinizi Dental Market'a iletebilirsiniz.

Çerez (Cookie) Kullanımı

Dental Market internet sitesi, mobil uygulaması ve mobil web ziyaretçilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla ve yasal yükümlülüğü çerçevesinde, Gizlilik Politikası ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında kullanılmamak kaydı ile Kullanıcı/Üye gezinme bilgilerini işleyebilecektir.

Çerezler, Kullanıcı’ların söz konusu internet sitesini ziyaret ettiğinde, mobil uygulamasını cep telefonuna yüklediğinde veya mobil web üzerinden bağlandığında, Kullanıcı’nın internet tarayıcısı tarafından yüklenen ve bilgisayarı, cep telefonu veya tabletinde saklanan küçük bilgi parçacıklarını içeren metin dosyalarıdır.

Dental Market söz konusu internet sitesi, mobil uygulama, mobil webde bulunan çerezleri, günlük dosyaları, boş gif dosyaları ve/veya üçüncü taraf kaynakları yoluyla topladığı bilgileri Kullanıcı’nın tercihleri ile ilgili bir özet oluşturmak amacıyla depolar ve bu amaçla üçüncü kişilerle paylaşabilir. Şirketimiz, söz konusu internet sitesi, mobil uygulama, mobil web üzerinden, Kullanıcı’ya özel tanıtım yapmak, promosyonlar ve pazarlama teklifleri sunmak, söz konusu mecraların içeriğini iyileştirmek ve/veya tercihlerini belirlemek amacıyla; Kullanıcı’nın söz konusu mecralar üzerinde gezinme bilgilerini ve/veya bu mecralar üzerindeki kullanım geçmişini izleyebilmektedir. Buna ek olarak, çevrimiçi ve çevrimdışı olarak toplanan bilgiler gibi farklı yöntemlerle veya farklı zamanlarda bu mecralar üzerinde Kullanıcı’dan toplanan bilgileri eşleştirebilir ve bu bilgileri üçüncü taraflar gibi başka kaynaklardan alınan bilgilerle birlikte kullanabilir. Söz konusu eşleştirme ve kullanma, yalnızca Gizlilik Politikası ile belirlenen amaçlar ve kapsam dahilinde kalacak olup sadece bu amaçlar dahilinde üçüncü kişilerle paylaşılabilecektir.

Kullanıcı Hesabının Güvenliği

Şifreniz, kullanıcı hesabınızın anahtarıdır. Özgün numaralar, harfler ve özel karakterler kullanınız ve Dental Market şifrenizi hiç kimse ile paylaşmayınız. Şifrenizi veya kişisel bilgilerinizi başkalarıyla paylaşmanız halinde, hesabınız adına yapılan tüm eylemlerden sizin sorumlu olacağınızı unutmayın. Şifreniz üzerindeki kontrolünüzü kaybetmeniz, kişisel bilgileriniz üzerindeki kontrolünüzü kaybetmenize yol açabilir ve dolayısıyla sizin adınıza başkaları tarafından gerçekleştirilen ve hukuken bağlayıcı işlemlerin muhatabı olabilirsiniz. Bu nedenle şifrenizin güvenliğinin herhangi bir nedenle tehlikeye girmesi halinde, derhal Dental Market'e bildirimde bulunmalı ve şifrenizi değiştirmelisiniz.

Kişisel Bilgilerinize Erişilmesi, Kişisel Bilgilerinizin Görüntülenmesi ve Değiştirilmesi

Siteye giriş yaparak, kişisel bilgilerinizin çoğunu görebilir ve değiştirebilirsiniz. Genel olarak, kimlik doğrulanmasını yapmamız mümkün olmadığından kişisel bilgilerinizi manuel olarak değiştirememekteyiz. Bu nedenle, kişisel bilgilerinizin değişmesi gerektiğinde veya bu bilgilerin doğru olmaması halinde bu bilgileri derhal güncelleştirmelisiniz. Dental Market destek hattına başvurmanız halinde, mümkün olan en kısa zamanda, yaptığınız işleme göre ve yasal düzenlemelere uygun olarak hesabınız kapatılarak, kişisel bilgilerinizin görüntülenmesi engellenecektir. Kapatılan hesaplara ait kişisel bilgiler, yasal gereklilikler, dolandırıcılığın önlenmesi, uyuşmazlıkların çözülmesi, arızaların giderilmesi, soruşturmalara yardımcı olunması, Dental Market Kullanıcı Sözleşmesi'nin uygulanması ve yasalarca izin verilen diğer tüm eylemler için muhafaza edilmektedir.

Güvenlik

Verilerin korunması gereken değerler olduğunu düşünmekteyiz, bu nedenle de kişisel bilgilerinizin yetkisiz erişimlere ve açıklamalara karşı korunması için birçok araç (kriptolama, şifreler, fiziksel güvenlik vb.) kullanmaktayız.

Ancak, sizlerin de bildiği üzere üçüncü kişiler, hukuka aykırı olarak iletişiminizi veya kişisel mesajlaşmalarınızı ele geçirebilir veya bu iletişiminizi ve mesajları almanızı engelleyebilir ve diğer kullanıcılar, Siteden elde ettikleri kişisel bilgilerinizi kötü amaçlarla kullanabilir veya suistimal edebilir. Bu nedenle, gizliliğinizi korumak için büyük bir çaba göstermemize rağmen, kişisel bilgilerinizin veya kişisel mesajlaşmalarımızın her zaman gizli kalacağı yönünde bir söz vermek mümkün değildir.

Üçüncü Kişiler

Aksi açıkça belirtilmedikçe, bu Gizlilik Politikası, yalnızca Dental Market tarafından toplanan kişisel bilgilerinizin kullanılması ve açıklanmasına ilişkindir. Sitede veya başka internet sitelerinde teklif verenler, alıcılar ve satıcılar gibi diğer kişilere kişisel bilgilerinizi açıklamanız halinde, bu bilgilerin diğer kişiler tarafından kullanılması veya açıklanması farklı kurallara tabi olabilir. Dental Market'in üçüncü kişilere ait gizlilik politikalarını denetlememektedir ve kişisel bilgilerinizin üçüncü kişiler tarafından kullanılması, bu kişilere ait gizlilik politikalarına tabi olacaktır. Kişisel bilgilerinizi üçüncü kişilere açıklamadan önce, konu hakkında bilgi istemenizi öneririz.

Gizlilik Politikasının Güncellenmesi

Gizlilik Politikasında yer alan koşulları her zaman değiştirilebiliriz. Dental Market Duyuru Panosu aracılığıyla veya elektronik posta adresiniz aracılığıyla sizleri bilgilendirebiliriz. Yardım Sayfalarımızda sorularınızın cevaplarını bulamadığınızda, info@dental.market adresine posta gönderebilirsiniz.


Kişisel Verilerin Korunması Kanunu

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (6698 Sayılı Kanun) kapsamında bilgilerinizin Gizlilik Politikası kapsamında işlenmesinden sorumlu olan Bilinen Dental Market Bilişim Reklam ve Ticaret Limited Şirketi 'ne başvurabilecek, kendinizle ilgili kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenebilecek ve işlenmişse buna ilişkin bilgi talep edebileceksiniz.
Böylelikle kişisel verilerin işlenme amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenebilecek, yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin hangi üçüncü kişilere aktarılabileceğini bilebilecek, eksik veya yanlış işlenen kişisel verilerinizin düzeltilmesini, işlemeyi gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini veya anonim hale getirilmesini isteyebileceksiniz. Bu şekilde yapılan düzeltme, yok etme ve silme işlemlerinin; kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini de talep edebilirsiniz. İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kendiniz aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme hakkınız ve kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme hakkınız yasayla korunmaktadır. Bilgilerinizin gizliliğini ve güvenliğini korumayı her zaman öncelikli amaçlarından biri olarak kabul eden Dental Market bünyesinde, yukarıda bilgisi verilen haklarınızı kullanabileceğiniz çözüm ve destek mekanizmalarını siz değerli kullanıcı ve üyelerimize ayrıca duyuracağız. Gizlilik konusunda daha fazla bilgi almak istediğiniz takdirde, sizlere yardımcı olmaya hazırız.